Professionele voetzorg bij u aan huis

De medisch pedicures en paramedisch chiropodisten van Feet Fit pedicure zijn gespecialiseerd in behandeling bij u thuis (ambulant). Wij dragen zorg voor een professionele pedicurebehandeling bij u aan huis in en rond Breda. Binnenkort ook in eigen praktijk!  U kunt bij ons terecht voor al uw problemen aan uw voeten. In overleg met u zorgen wij voor een oplossing en maatregelen zodat terugkeer van uw problemen tegengegaan wordt. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten met alle podotherapeuten in Breda, dus ook voor ketenzorg DM2 kunt u bij ons terecht!

Professionele voetzorg bij u aan huis in Breda e.o.

praktijk op locatie Ruitersbos

Uw voeten, onze zorg


Uw voeten zijn de basis waarop uw lichaam rust. En zoals een huis zo sterk is als zijn fundament, zo geldt dat ook voor uw lichaam. Gezonde voeten zijn dus heel belangrijk. Ze brengen u waar u zijn moet.

Professioneel


Bij Feet Fit zijn we overtuigd van het belang van gezonde voeten. U bent bij ons verzekerd van een professionele en (para)medische behandeling bij u aan huis, zowel preventief als van risicovoeten.

Persoonlijk


Aan iedere voet zit een persoon. En geen persoon is hetzelfde. Onze medisch pedicures en paramedisch chiropodisten maken dus graag samen met u een passend behandelplan. Een plan dat uw voeten in de kortst mogelijke tijd in topconditie brengt en houdt.

Behandelingen


Onze behandelingen variëren van periodiek (preventief) onderhoud en de behandeling van specifieke problemen aan voeten van onder andere diabetes, reuma en oncologische patiënten als behandeling van voet en nagelschimmel en andere somatische klachten. Dit eventueel met behulp van speciale technieken.

© Feet Fit 2017                                                                              Feet Fit pedicure is aangesloten bij                                           en